İKTİSAT FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

İktisat Fakültesi Mezuniyet Töreni 23 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 18:00’da Anadoluhisarı Kampüsü Stadı’nda yapılacaktır. Cübbe, kep ve davetiyeler 16 – 19 Haziran tarihleri arasında dağıtılacaktır.

Mezunlarımızın cübbe ve keplerini teslim almadan önce Mezuniyet Töreni Kayıt Ofisi'ne (İktisat Fakültesi 4. kat 422 numaralı ofis) isimlerini kaydettirmeleri ve cübbe ve keplerini almak için 100 TL depozito vermeleri gerekmektedir. 100 TL depozito, tören sonrası kep ve cübbelerin eksiksiz bir biçimde teslim edilmesinin ardından iade edilecektir.

Cübbe ve kep dağıtımı, İktisat Fakültesi binası zemin katta Cübbe ve Kep Dağıtım Ofisinde yapılacaktır. Törene sadece kep ve cübbelerini teslim alan ve isimlerini kaydettiren öğrencilerimiz katılacaktır.

Cübbe ve kep dağıtımı sırasında verilecek davetiyeler 3 kişiliktir.

Dekanlık

m