ÇALIŞTAY / "Blockchain in Real Life"

Yazının icadından bu yana ticaretin temel taşı olan senetler ve modern bankacılıkta kullanılan vadeli çekler, ülkemizde ve dünya genelinde ekonomilerin can damarı olarak, bankacılık kredilerine faizsiz bir alternatif olarak kullanılmaktadır.

Ancak bu geleneksel finans araçları; karşılıksızlık, sahtecilik, kaybolma, bölünememe ve takip edilememe gibi ciddi sorunlar içermektedir. Marmara Üniversitesi'nde 2016 yılında başlatılan bir akademi ve sanayi işbirliği, bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla Marmara Blockchain ve üzerinde çalışan açık kaynak lisanslı Marmara Credit Loops (MCL) projesini geliştirdi. Bu proje, dünyada ilk ve tek blokzinciri tabanlı dijital alternatifi sunarak vadeli çek ve senetlerin yerini almayı hedeflemekte ve çeşitli girişimlere altyapı sağlamaktadır.

Bu önemli yeniliği daha geniş bir kitleye tanıtmak üzere düzenleyeceğimiz "Blockchain in Real Life" temalı çalıştayımıza sizleri de davet etmekten büyük mutluluk duyarız. Çalıştayımızda, blockchain teknolojisinin canlı olarak deneyimlenebileceği stantlar, çeşitli startup işbirlikleri, panel tartışmaları ve kapsamlı networking fırsatları sizleri beklemektedir. Bu yenilikçi etkinliğe katılmak için lütfen aşağıdaki formu doldurun.

Blockchain teknolojisinin sınırsız olanaklarını keşfetmek için sizleri aramızda görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Kayıt Formu Bağlantısı: https://bit.ly/MarmaraKatılımFormu

Saygılarımızla,