Başarı Sıralamaları / 2021 - 2022 Akademik Yılı

2021 - 2022 Akademik Yılı İktisat Fakültemizde dereceye giren mezunlarımız belirlendi.

4 yıl boyunca gösterdikleri üstün gayret ve çalışmaları sonucu dereceye giren veya giremeyen tüm mezunlarımızı; meslektaşlarımızı gönülden tebrik ederiz. Sizlerle gurur duyuyoruz.

Tüm mezunlarımızın; önlerindeki uzun yolda karşılarına hangi zorluklar çıkarsa çıksın yılmadan, sabırla mücadele etmelerini, başarılarının yükselerek devam etmesini ve her zaman doğruları savunan, haksızlıkların karşısında duran, adaletli, emeğin hakkını veren, sorumluluk sahibi, Atatürk İlke ve İnkılaplarının izinden giden, dünyaya faydalı, iyi birer birey olarak yaşamlarını sürdürmelerini dileriz. Unutmayın, sadece üniversite yaşantınızda aldığınız teorik bilgiler değil, insani duruşunuz da sizleri bir adım öne taşıyacaktır.

Fakülte akademik ve idari personelimiz olarak her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın. Eylül ayında mezuniyet törenimizde görüşmek dileğimizle.

Yolunuz açık ve aydınlık olsun…

Fakülte Dereceleri

1 - MUSTAFA SOYSAL

2 - SAMIR AZIZOV