2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni yapıldı

Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni 17 Eylül 2018’de Şehit Ömer Halis Demir Spor Salonu’nda Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Erol Özvar ve Rektör yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kurt, Prof. Dr. Mustafa Çelen ve Prof. Dr Ömer Akgiray’ın teşrifleriyle gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar, İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İ. Esen Yıldırım, Kariyer Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. Berat Bir ve Bölüm başkanları açılış konuşmalarını yaptı. İngilizce İktisat Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. A. Suut Doğruel 2018-2019 akademik yılı açılış dersini verdi. Açılış töreni, İktisat Fakültesi’ne bu yıl kayıt olan tavan puanına sahip öğrencilerin ödüllerinin takdimi ve Bölümlerin öğrenci ve öğretim elemanlarıyla anı fotoğrafı çekimlerinin ardından sona erdi.